Mire Se vini në Shtëpia e Bardhë

Restauranti "Shtëpia e Bardhë" gjendet në Km.e 12-të të rrugës kryesore Prizren-Prevallë. Restauranti "Shtëpia e Bardhë" paraqet nje pamje impozante dhe mahnitëse që shtrihet nën rrëzat e maleve të Sharrit .Me një atmosferë të shkëlqyeshme gjatë tërë stinorit të vitit dhe me një staf profesional gjithmonë të disponuar dhe të buzëqeshur ua ofrojmë mysafirëve specialitete të shijshme ndër më të ndryshmet...

Galeria

Specialitete